Coral boho

Styled shoot

 

Jaarlijks organiseer ik een weddingshoot ter inspiratie. Ik wil hiermee de koppels inspireren en hen een kijk geven op de trends die spelen. Ook dit jaar ging ik op zoek naar vele huwelijksleveranciers om deze styled shoot te verwezenlijken. 
Het thema van deze shoot werd CORAL BOHO. Ik wou absoluut iets doen met de trendkleur van 2019, namelijk living coral. Een kleur die zich ergens tussen het roze en oranje bevindt.  Een zachte maar energieke kleur met veel power en toch romantisch.  Ideaal voor een huwelijk als je het mij vraagt. 
Doorheen de styling zie je een bohemian vibe die toch nog altijd terug komt. Om deze te creëren gebruikte ik veel droogbloemen wat trouwens ook een groeiende trend is. Deze gedroogde materialen geven een mooie diepe kleur die je met verse bloemen niet kan bekomen. De gedroogde grassen geven dan weer een leuke speelse beweging aan het geheel.  Ik ben fan!  
Ik startte met het maken van een moodbord. Zo begin ik ieder project. De juiste beelden bij elkaar zoeken die de sfeer weer geeft. Dit moodbord bezorgde ik aan alle leveranciers. Ik had een duidelijk beeld geschept van welke richting ik uit wilde gaan en voor de rest mochten ze dit zelf naar eigen gevoel invullen. 
Kijk je mee wat iedereen ervan maakte?

 

De jurk

Voor de jurk deed ik beroep op iek's bridal in Amsterdam. Voor een bohemian-vintage jurk ben je hier aan het juiste adres. Ze maakte voor ons model Katrien een prachtjurk met een coral accent.  Het kanten bovenstuk waar ieks bridal bekend om staat ademt de boho sfeer die we wilde uitstralen. 

Haar en make-up

Het werk van Elise haar en zo. Ik werkte al verschillende keren samen met Elise en ze maakt er keer op keer iets prachtigs van. We wilden het model een naturel uitstraling geven, vandaar een naturel make-up en los golvend haar. 

 

De tafel

De kleine details doen wonderen!

Het zijn de kleinste dingen die je tafel af maken. Een leuke menukaart met een naamkaartje maken het direct persoonlijk. Werk dit af met een klein takje en je ziet, dit doet wonderen.

Mooi servies en bijpassende servetten zijn natuurlijk een basis. Kijk of het voor jullie de moeite waard is om niet iets meer uit te geven voor mooi tablewear.

Om het geheel compleet te maken horen er natuurlijk ook bloemen bij. Je kan gaan voor grote weelderige bloemstukken of voor basic vaasjes. Werk met hoogteverschillen! Dit kan door kaarsen of verschillende hoogten van vaasjes.

 

Taart

De traditionele bruidstaart is weer helemaal in! Vaak word de bruidstaart gecombineerd met een sweettable.  Cupcakes, macarons, brownies,... Voor iedereen wat wils.

Voor deze shoot maakte Mieke van Mieke bakt er eentje met marmerlook. 

Styling

Het was voor mij een must om in deze shoot te werken met een overdaad aan bloemen.

Ik maakte twee grote stukken die perfect kunnen dienen als backdrop voor een huwelijksceremonie. Kan je het u al voor stellen om het ja-woord te geven voor zo'n bloemenpracht?

Daarentegen zijn zo'n bloemstukken op verschillende manieren inzetbaar. Ze kunnen perfect verplaatst worden. Dus na je ceremonie kunnen de stukken je feestzaal perfect aankleden. Ideaal toch!

 

jurk iek's bridal // muha Elise haar en zo // rentals annorlunda // styling wauw events // taart mieke bakt // stationary salon hippy // bloemen wauw events // foto's flowtography // model Katrien