Wauw realisaties

Romantic wedding in Antwerp

In het hartje van Antwerpen had ik het genoegen om deze magische dag te mogen decoreren en de liefde van het prachtige koppel te mogen voelen. De oprechte liefde, de subtiele bloemen en de lach op ieders gezicht maakten deze dag echt onvergetelijk. 

Lees meer »

Little disco fever

Een huwelijk met kleurrijke bloemen en discoballen. Het resultaat is een uniek en levendige sfeer die de liefde en het plezier van D&M weerspiegelt.

Lees meer »

Sahara industrial

Styling & coördinatie elleweddings.be // Fotograaf duizend woorden // Bloemen wauw events // Modellen aurelievanbelleghem.xtend en Frederic // MUAH the world of bam // Trouwjurk sikkema_ // Taart pinch of salt pastry // Gepersonaliseerde items elleweddings

Lees meer »

In de wolken

Zelf ben ik dol op bloemenwolken en installaties. Bij het maken van dit prachtige stuk van wel drie meter lang was ik dus helemaal "in de wolken"

Lees meer »

Eén met de natuur

Lotte en Wouter kwamen via Dag Anniek bij Wauw events terecht. Al snel werd duidelijk welke richting ze op wilde gaan. Tijdens ons kennismaking gesprek lieten ze meermaals vallen dat ze houden van de natuur. De materiaalkeuze was dan ook niet zo moeilijk.  Natuurlijke materialen en veel groen. 

Lees meer »