This wedding rocks

Heleen en Dirk

Anders dan anders maar oh zo mooi! Zo kan ik het huwelijk van Dirk en Heleen het beste omschrijven. Eentje om nooit te vergeten.

Vanaf het eerst moment zat het al goed. Ik werd uitgenodigd in hun eigen barbershop voor een eerste kennismaking. De klik was er al snel en ik voelde meteen welke richting ze uit wilde. Het zou een stoer huwelijk worden waar een gezellige sfeer centraal staat. Een feest wat de persoonlijkheid van D&H reflecteert. Stoer maar met een gouden hart.

Kijk hieronder mee naar hun bijzondere dag.

Styling

Voor de styling van de ceremonie heb ik ervoor gekozen om de warmte van hout te combineren met dieprode bloemen. Het prieel heb ik afgewerkt met een ‘skull’, om het stoere kantje van het koppel extra in de kijker te zetten.  Deze lijn werd doorgetrokken naar het diner en avondfeest. Op de dinertafel voorzag ik tafelstukken in diezelfde dieprode kleuren. Hier en daar werden er vetplantjes verwerkt die ook terug kwamen in het bruidsboeket en sweettable.

Als knipoog naar deze tattooliefhebbers werden er op het avondfeest plaktattoos voorzien voor de gasten. Er werd naar hartenlust gekleefd!

 

Locatie Face a Face // Bloemen en styling Wauw events // Sweettable 't suikerhuys // Foto's Michelle Otten fotografie