Lancering online bloemenschool

Yay, het is eindelijk zo ver!

De online bloemenschool is een feit en vanaf nu is inschrijving mogelijk.

 

Wat is dit voor mij een grote stap!

Een stap wat me heel gelukkig maar ook een beetje bang maakt. Ik ben heel blij dat ik de durf gevonden heb om weer een nieuwe stap in mijn business te zetten. Maar tegelijk ben ik ook bang voor hoe het gaat lopen. Typisch ik eigenlijk.

 

Ik hoop jullie via mijn platform te helpen bij de zoektocht naar het hoe en wat achter de bloemenwereld. Ik deel met veel plezier mijn ervaring die ik tot hiertoe heb opgedaan. Hoe ik de bloemenwereld als "niet geschoolde" bloemist ervaar en welke technieken ik gebruik.

 

Ik kijk er al erg naar uit om te zien hoe ik jullie heb kunnen inspireren en wat daar allemaal uit voort vloeit.

 

In onderstaande video leg ik kort uit wat je precies van de online school kan verwachten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.