Cozy hoekjes in de tuin

Gepubliceerd op 2 april 2021 om 12:59

De lente is weer in het land en we hebben al volop van de eerste zon kunnen genieten. De eerste bloemen komen tevoorschijn, de vogeltjes fluiten en het zonnetje komt piepen. Mijn vingers kriebelen dan om in de tuin te werken en cozy hoekjes te creëren. 

Cottage garden

Ik ben iemand die van een cottage tuin houdt. Ik omschrijf deze stijl als een romantische tuin met veel gezellige hoekjes. Een tuin waar je op ontdekking kan gaan maar ook een tuin met oog voor detail.

In deze blog geef ik enkele tips hoe je nu in de lente je tuin kan laten leven en deze gezelligheid creëert.

Decoratieve terracotta

Hoe terracotta potten een hoge decoratieve waarde kunnen hebben aan je tuin zie je duidelijk op deze afbeeldingen. De stapels potten geven een vorm van bedrijvigheid weer. Een tuin die leeft en waar in gewerkt wordt.

Combineer verschillende stapels terracotta potten met enkele potten gevuld met bollen. Maak er een mooi tafereeltje van en je hebt instant sfeer!

 

Fruitkistjes

fruitkistjes zijn ideaal om een verloren hoekje te decoreren. Je kan ze op verschillende manieren stapelen en er leuke spullen in zetten. 

 

Kleur in de tuin

Heb je in het voorjaar niet veel kleur in je tuin dan raad ik aan om bollen te planten zoals tulpen of narcissen. Deze fleuren je tuin in de lente helemaal op en zorgen voor veel kleur.

Plant je deze bollen in potten dan zijn ze ideaal om je cozy hoekjes op te fleuren!

Helaas is het nu te laat om nog bollen te planten maar zet het zeker in je agenda om er dit najaar werk van te maken zodat je volgend jaar ook kan genieten van deze bloemenpracht.

 

foto's pinterest

Hebben jullie interesse in een blog over het planten van voorjaarsbollen?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.