Kerst bij @huize_star

Gepubliceerd op 30 december 2020 om 17:50

LIFESTYLE

gastblog door Elke van elinterieur

Welkom bij Arianne

Wat leuk, ik mag jullie laten binnenkijken bij Arianne. Degenen onder ons die Instagram hebben, zullen haar wellicht kennen als @Huize_star. Maar wie is nu het gezicht, of meer genaamd Arianne. 

Arianne, is 37 jaar oud en getrouwd met Wilbert. Samen hebben ze drie prachtige dochters, die ook af toe in de picture staan. Je zou ze meteen thuis brengen, zulke schatjes en de gelijkenissen met de ouders zie je meteen! 7 jaar geleden kochten ze een huis in Katwijk aan zee, de geboorteplaats van Arianne.  Het huis werd totaal gestript en weer opgebouwd. Ze kozen voor een stoer en sobere stijl in huis. 

Kerst

DIY jute kerstbal

Wanneer mensen creatief aan de slag gaan, kan ik dit alleen maar aanmoedigen. Je eigen inbreng, stijl en creatie geven zoveel meer warmte aan je interieur. Als ook Arianne ging aan de slag met doe het zelf projecten. 

                                   

Rondom kerst maakte ze zelf betonlook ballen, jute kerstballen en een krans van kerstballen. De jute ballen maakte ze van gladde oude ballen. Ze werden beplakt met dubbelzijdige tape en onderaan in het midden, werd er een knoopje gelegd en dan werd er gedraaid en gedraaid met het jute touw.   

DIY Kerstkrans

De kerstballenkrans die aan oude deuren hangt, werd ook zelf gemaakt door Arianne. Het is eigenlijk vrij simpel volgens haar om zo een krans te maken. Je begint met een strokrans en plakt er dan dan ballen op met een lijmpistool. Eerst de buitenring, dan de binnenring en opvullen maar! Je kan werken met verschillende kleuren en groottes. Het eindresultaat mag er echt zijn, het fleurt meteen je interieur op. Het geeft een extra kerstsfeer en handig ook, want de volgende jaren kan je hem gewoon opnieuw gebruiken. Ook leuk om de ballen die je gebruikt in je krans, opnieuw te gebruiken in je boom of kerststukken. Zo krijg je een harmonieus geheel in je interieur.

De Kerst metamorfose

Het interieur van Arianne, mag alles behalve "bling bling" zijn. Alhoewel ze in de eerste jaren kozen voor een sobere kerststijl, zonder kleur is dat nu veranderd. Dit jaar heeft zij de stijl omgegooid en meer kleur in het leven gebracht: roestbruin, beetje bohostijl met wat vintage. Deze keuze werd gemaakt doordat het te donker in huis werd, ze miste echt kleur.  Nu is het echt haar stijltje geworden, een echte HUIZE STAR, met de puntjes op de I! 

 

Echter was er dan wel een probleem.... aangezien haar stijl veranderde moest de kerstboom ook anders. De betonlook ballen werden vervangen door haar zelfgemaakte jute ballen. En deze DIY ballen combineerde ze dan weer leuk met roestbruine kerstdecoratie van de Blokker

 

Met kerst breekt het helemaal los ten huize star. De trap wordt versierd met een guirlande en her en der worden er eucalyptustakken toegevoegd met enkele leuke strikken. Heel het interieur wordt ondergedompeld in de kerstsfeer. Arianne bezoekt diverse tuincentra om ideeën op te doen, maar verder vindt ze ook inspiratie op Instagram en Pinterest. 

 

Familietradities

Kerst is voor Arianne dus helemaal losgaan met het interieur. En laten wij nu eerlijk zijn, dit interieur is toch tot in detail versierd. Wauw... een grote dank je wel aan Arianne om haar huis voor mij, maar ook voor jullie open te stellen. Het is magisch en vormt een mooi geheel. Ik moet eerlijk zeggen dat haar metamorfose voor 100% is geslaagd. 

Maar waar het eigenlijk allemaal omdraait is het samen zijn. Kerst wordt ten huize star altijd gevierd met de familie. Ze genieten lekker van een huisbereid diner door de moeder van Arianne. Daarna wordt er traditioneel gedanst op kerstmuziek. Helaas... dit jaar is het wat anders gelopen, MAAR houd de moed erin, volgend jaar wordt het beter. 

Namens Arianne en mezelf, wensen wij jullie nog fijne feestdagen toe! 

Liefs Elke

 


Heb jij ook een interieur wat gezien mag worden? Interesse om foto's in te dienen voor een binnenkijker?

Of zie je het misschien zitten om ook een gastblog voor onze lifestyle of DIY rubriek te schrijven?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.