Romantic wedding in Antwerp

In het hartje van Antwerpen had ik het genoegen om deze magische dag te mogen decoreren en de liefde van het prachtige koppel te mogen voelen. De oprechte liefde, de subtiele bloemen en de lach op ieders gezicht maakten deze dag echt onvergetelijk. 

De ceremonie vond plaats in de adembenemende Sint Carolus kerk in Antwerpen. Hier wisselden ze hun geloften uit die weergalmde van liefde en toewijding. De historische omgeving bood een schilderachtig decor, dat perfect de waardering van het echtpaar voor tijdloze romantiek weerspiegelde. 

 

De rest van de festiviteiten vonden plaats in het betoverende kasteel van Brasschaat. Elk hoekje ademde de sfeer van een prachtig sprookje, waarbij de decoratie volledig aansloot bij de essentie van het koppel. De tafels kregen een naam van één van hun favoriete bestemmingen om hun gasten mee te nemen in hun avonturen. Ook de bloemen waren volledig binnen hun wensen. De zachte tinten van lichtblauw zorgden voor een romantische sfeer en vormden een perfecte aanvulling op de historische omgeving. Elk detail was met liefde gekoesterd, waardoor een harmonieuze mix van elegantie en persoonlijke betekenis ontstond. 

Locatie Kasteel van Brasschaat- Weddingplanner Destination weddingco- foto's Camilla joy Photography -catering JMcatering