Bloementrend 2023

Onlangs verloofd en volop bezig met het zoeken hoe jullie dag eruit zal zien.

Keuzes maken in kleurschema's is niet altijd makkelijk. Ik help je op weg met een aankomende trend voor 2023.

 

2023 staat voor het maken van statements!

Er wordt steeds meer gekozen voor indrukwekkende stukken en daar is kleur een groot onderdeel van.

Dit huwelijksseizoen zal je veel monochroom wit gaan zien.  Wit is een kleur die er altijd zal zijn maar dit jaar zal het monden doen openvallen. Door het gebruik van enkel witte bloemen zonder toevoeging van groen zal je styling next level zijn!  Grote statementstukken in combinatie met een minimalistische tafelaankleding.

 

 

foto Anouk Johnson

Foto Eline truijen fotografie

 

Ik voelde deze trend in 2022 al opkomen en heb er een shootstyling aan toegewijd. Ik maakte een waterval van bloemen wat het maken van statementstukken reflecteert. Deze trekken de aandacht waardoor de overige stukken minimalistisch mogen zijn. 

Kies zorgvuldig waar je de aandacht wenst te trekken en ga hier groots! 

Is bijvoorbeeld de ceremonie voor jullie super belangrijk, ga dan voor een imposante backdrop. Hiermee trek je de aandacht van jullie gasten naar voor en zijn alle ogen naar jullie gericht.

Wil je de aandacht liever naar het dineren gaan, denk dan bijvoorbeeld aan mooie grote bloemstukken aan de kop van de tafel of werk in de hoogte met bloemwolken of verhoogde bloemstukken. 

 

foto's Anouk Johnson / bloemen Wauw events / tafelstyling Annmariage / locatie Kasteel baexem

Viva Magenta, colour of the year

Jaarlijks brengt Pantone een nieuwe trendkleur uit. 2023 zal staan voor VIVA MARGENTA, een mooie rood-roze kleur die veel diepte zal brengen aan het bloemwerk. Hoe kan je deze kleur van het jaar integreren in jullie huwelijk?

 

Viva magenta kan je perfect combineren met allerhande roze tinten. Maak een overgang van pastel roze naar de diep rood-roze kleur. Je zal zien dat deze kleur een duidelijk statement zet.

Viva magenta staat voor moedig en onbevreesd, een pulserende kleur waarvan de uitbundigheid een vreugdevolle en optimistische viering bevordert.

Een kleur voor durvers! Durf jij het aan?

foto's pinterest